Са задовољством Вас обавештавамо да је остало још само месец дана до најзначајније регионалне конференције – Будванских правничких дана, која се ове године реализују по XXVI пут.
Пристигао нам је велики број квалитетних радова, који гарантују успешан семинар, занимљиве дискусије, округле столове. Овом приликом се захваљујемо свима који су нам послали своје реферате и на тај начин значајно допринели конференцији.

Пријаве за учешће су и даље отворене, а ми се радујемо да Вас видимо у што већем броју.

Настављамо успешну традицију и прослеђујемо Вам још једном јавни позив, сада допуњен програмом конференције.

ПРОГРАМ РАДА

Позивамо и све чланове да уплате чланарину за 2023. годину, која је одлуком Извршног одбора за ову годину остала непромењена – 2.000,00 динара, а за колективне чланове је и даље 30.000,00 динара. Измирењем ове обавезе остварујете вишеструке бенефите, као и могућност да на Будванским правничким данима учествујете по повољнијој цени. Такође, на овај начин, досадашњи чланови стичу и право гласа на предстојећој изборној скупштини Удружења.

Уплату треба извршити на рачун Удружења који је сада промењен – 205-512963-07.

Позивамо Вас и да узмете учешће на предстојећем научном скупу који организује Удружење у сарадњи са Правним факултетом Универзитета Унион – Реформа правосудног система Србије. Очекујемо Вас 12. и 13. маја на Правном факултету, Универзитета Унион да заједно дискутујемо о овој заиста актуелној теми.

Срдачно,
Доц. др Горан Милојевић
Генерални секретар
Удружење правника Србије