У организацији Правног факултет Универзитета Унион у Београду (Булевар маршала Толбухина 36, Нови Београд), 12. и 13. маја 2023. године одржаће се Научни скуп „Реформа правосудног система Србије“.

У оквиру најављених реформи у правосудном систему Србије, као и доношење појединачних законских одредби којима ће се ове реформе разрађивати Правни факултет Универзитета Унион у Београду, Институт за упоредно право и Удружење правника Србије организују дводневни научни скуп са општом темом Реформе правосудног система Србије. Концепција организатора је да сваки рад који се излаже а потом и који ће бити објављен мора поћи од општег назива: Реформа правосудног система Србије … и потом обрађује задату тему.
Скуп ће се одржати на Правном факултету Универзитета Унион у Београду (адреса Булевар Mаршала Толбухина 36, Нови Београд) 12. и 13. мај 2023. године.
Учешће и праћење скупа, поред непосредног присуства, биће могуће и online путем ZOOM интернет платформе.
Учесници скупа добиће апстракте аутора, а до краја године биће одштампан зборник радова.
Пријава за научни скуп је путем мејла savetovanje@pravnifakultet.rs
Уместо котизације организатори очекују да сви учесници скупа поклоне по једну књигу из области правне литературе библиотеци Правног факултета Универзитета Унион у Београду.

ПОЗИВНИЦА